Uslovi korišćenja
Sparkom toneri, kertridži, riboni

Uslovi korišćenja

Uslovima korišcenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeduju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac ce kontaktirati kupca i/ili poslati predracun na email koji je kupac uneo prilikom kreiranja porudžbine. 
2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva. 
3. Prodavac se obavezuje da narucene proizvode isporuci ispravne i u predvidenom roku. 
4. U slucaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine. 
5. Sve eventualne promene (osim promena vezanih za isporuku) ne odnose se na potvrdene porudžbine. 
6. Sve porudžbine se isporucuju nakon uplate i/ili pismene potvrde kupca putem email-a. 

Garancija kvaliteta 

Sparkom garantuje za kvalitet svojih proizvoda. U slucaju defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Sparkom. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa racunom. Garancija ne važi u slucaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuce upotrebe i/ili nastalog usled istrošenosti zbog korišcenja. 

Rok za zapocinjanje procedure povracaja robe zbog nedostatka ili neispravnosti je 24h od trenutka prijema robe. Zato je najbolje za kupca da robu proverava prilikom prijema od kurira. Kupac nas o ovom obaveštava pozivom (060/507-35-55) i/ili slanjem maila na info@sparkom.rs. U slucaju da kupac reklamira artikal nakon isteka ovog vremena, kupac ce snositi sve transportne troškove koji nastanu prilikom zamene proizvoda. 

Privatnost podataka 

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam: vaše ime i prezime, ime Vaše firme(samo za pravna lica), adresa, e-mail, telefon. Uz pomoc tih podataka bicemo u mogucnosti da Vam isporucimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. 
Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa bice izbrisana. 
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe. 

Ostali uslovi 

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uracunatim porezom, a placanje se vrši iskljucivo u dinarima. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti slanjem email-a na adresu info@sparkom.rs. 

Saglasnost i promene uslova 

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. 
Sparkom se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani i/ili slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Nastavite kupovinu
Zatvori pretragu
Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem 060 507 35 55 Sve OEM robne marke i tipovi koji su naznačeni na našem web sajtu su vlasništvo njihovih vlasnika i korišćeni su isključivo zbog lakše identifikacije proizvoda.
Polovni delovi