O nama
Sparkom toneri, kertridži, riboni

Saznajte nešto više o nama

P.R. SPARKOM postoji zarad zadovoljnih klijenata kojima nudi kvalitetne usluge. Uvek razmišljamo dugoročno da sa povoljnim  cenama i odličnim  kvalitetom usluga budemo dostupni korisnicima nasih usluga bilo da su u pitanju toneri,kertridži i riboni ili izrada sajtova, programskih rešenja... 

Razvoj savremenih tehnologija i sveopšta dostupnost interneta kao i prisutnost smart telefona dovela je do dostupnosti sajtova 24h dnevno, sedam dana u nedelji, ono što vam Sparkom P.R. nudi je da na  krajnje jednostavan način i u samo  par koraka odaberete, kreirate i potvrdite vašu kupovinu tonera, kertridža i ribona.

Naši osnovni podaci:
PIB: 108130752
Matični broj: 63237256
Tekući račun: 150-1858583-46 Direktna banka
Adresa sedišta: Čitlučka 10A, 37000 Kruševac, Lazarica

Nastavite kupovinu
Zatvori pretragu
Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem 060 507 35 55 Sve OEM robne marke i tipovi koji su naznačeni na našem web sajtu su vlasništvo njihovih vlasnika i korišćeni su isključivo zbog lakše identifikacije proizvoda.
Polovni delovi