Isporuka
Sparkom toneri, kertridži, riboni

Načini isporuke

Sparkom Internet prodavnica je namenjena kako fizičkim licima tako i pravnim licima, odnosno firmama. 

Ukoliko je porudžbina primljena i plaćena do 14h radnim danima, porudžbina se šalje istog dana i kurirska služba bi trebalo da je isporuči u roku od 24h. 

Ukoliko je porudžbina primljena i plaćena posle 14h radnim danima: 

biće obrađena kao da je primljena sledećeg radnog dana, a isporuka će biti izvršena u skladu sa time. 

Ukoliko je porudžbina primljena sa opcijom plaćanja po preuzimanju: 

rok za dostavu je 1-2 radna dana od trenutka kada naši komercijalisti provere ispravnost podataka koje ste uneli prilikom kreiranja porudžbine. 

Isporuka je besplatna za sve porudžbine preko 1,000.00 RSD, bilo da se one plaćaju avansno ili po preuzimanju. 

Za porudžbine koje se plaćaju po preuzimanju, a čiji je ukupan iznos do 999.99 RSD troškovi dostave iznose 200,00 RSD+PDV i posebno su izraženi na računu. 

Kupcima sa Ugovorom o snabdevanju isporuku vršimo prema dogovorenim uslovima iz Ugovora.

Nastavite kupovinu
Zatvori pretragu
Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem 060 507 35 55 Sve OEM robne marke i tipovi koji su naznačeni na našem web sajtu su vlasništvo njihovih vlasnika i korišćeni su isključivo zbog lakše identifikacije proizvoda.
Polovni delovi